Paviments continus per a aparcaments, indústria logística i indústria en general pensat per soportar un gran tránsit de transport rodat.

Paviments nous

Apliquem paviments amb alta planimetria, amb una gran resistència per a transport rodat. Pensat per a un alt moviment de traspalets elèctrics, apiladors i trilaterals.

Oferim diferents sistemes per adaptar-nos a les necessitats de la teva activitat industrial, amb diferents nivells antilliscants. Els nostres sistemes són fàcils de netejar i mantenir, per fer-ho durador.

Reparació de paviments

Reparem tota mena de forats, esquerdes i fissures, sense aturar la producció i transitable a l’instant (en menys d’1 hora)

Eliminem els salts i esglaons de les juntes o esquerdes, per evitar un desgast d’equipament com les rodes de carretons o traspalets.

Pintura industrial i senyalització

La pintura industrial serveix per tenir un acabat que pot servir per distribuir espais, marcar zones i altres utilitats.

A més, ens encarreguem de tota la senyalització de carrils, senyals, passos de vianants, o qualsevol altre símbol que necessitis.

Ambdues aplicacions tenen una gran varietat de colors de la Carta RAL, per a un acabat decoratiu i personalitzat de les superfícies.