Contacta amb nosaltres

Demana un pressupost a mida, gratis i sense compromís. Oferim una gran varietat de sistemes per adaptar-nos a les teves necessitats.

Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Per poder garantir la correcta execució del paviment, realitzarem un estudi de tots els paràmetres que intervenen en el projecte d’un sòl, és a dir, duresa del suport, humitats del paviment tant en profunditat com en superfície, temps d’aplicació, temperatures, etc.  INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCION DE DADES:En compliment del deure d’informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que l’assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.
  RESPONSABLE DE TRATAMIENTO:Paviments Konnik, S.A.
  FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES:Gestionar i respondre la seva consulta.Gestionar i respondre la seva consulta.
  CONSERVACIÓ DE LES DADES:Les dades es conserven el temps estrictament necessari per a la relació i el que li és exigible legalment, sent destruïts posteriorment mitjançant els processos assegurances de l’organització.
  LEGITIMACION PER AL TRACTAMENT:Interès legítim de les parts per donar resposta a la sol·licitud d’informació.
  DESTINATARIS DE LES SEVES DADES PERSONALS:No es preveuen cessions de dades excepte en aquells casos en què hi hagi una obligació legal. No hi ha previsió de transferències de dades internacionals.
  SUS DERECHOS: Puede revocar el consentimiento y ejercer sus Derechos a acceder, rectificar, oponerse, limitar, portar y suprimir los datos, escribiendo a Paviments Konnik, S.A., en Calle Torrent d´en Baiell 12, 08181 Sentmenat (Barcelona) además de acudir a la autoridad de control competente (AEPD).