Paviments de resina de metacrilat

Els paviments amb resina de metacrilat són semblants als de resina epoxi, quant a les seves propietats i acabats. L’avantatge més gran dels paviments de metacrilat és el temps d’assecat, permetent transitar per sobre després de només 2 hores des de la seva aplicació.

A més, és un morter de resina de metacrilat bicomponent que no conté cap dissolvent en la seva composició, i que alhora té una gran resistència a la pressió. Té una contracció longitudinal molt baixa.

Per les seves característiques el fa resistent al desgast, usat també per donar una capa de protecció al formigó, pel fet que té una aparença similar, proporcionant també un ompliment de buits de petites o grans mides.

L’enduriment a temperatura de 20 ºC o més, és de només 1 hora, però alhora permet un assecat entre 1 i 3 hores en temperatures entre -10 ºC i 35 ºC.

Característiques de la resina acrílica de metacrilat de metil (MMA)

Les característiques principals de la resina acrílica de metacrilat de metil són:
Ràpid assecat, curat i forjat, en menys d’1 hora
Aplicable a cambres frigorífiques i de congelació.
Molt útil per a reparacions, evitant aturar la producció.
Protecció antimicrobiana per a entorns alimentaris i/o sanitaris, ajudant a controlar floridura, llevats, algues i altres microorganismes
Acabat setinat de baixa brillantor
Antilliscant
Resistent al desgast
Aguanta les principals substàncies agressives usades en producció
Com que és un paviment continu, ajuda a la higiene i és de fàcil neteja, evitant racons on s’acumuli la brutícia o organismes

Ràpid assecat per a nous paviments o reparacions

Una de les característiques principals, és l’aplicació ràpida, transitable en aproximadament 1 hora, cosa que el converteix en un dels materials més usats en reparacions. A causa de la seva ràpida actuació, evita la parada de producció, sent transitable en aquest temps per persones o vehicles.

A més, per la seva resistència, fa que siguin reparacions duradores i aptes per al trànsit rodat intens.

Paviments de metacrilat per a entorns alimentaris o sanitaris

Com que és un paviment continu sense juntes, evita que la brutícia es quedi als racons i fa que sigui més fàcil de netejar. Així mateix, és antilliscant fins i tot amb humitats i/o taques.

També genera una protecció antimicrobiana, ajudant a controlar microorganismes com la floridura, llevats, algues i altres, a més de ser resistent contra les principals substàncies agressives utilitzades en producció.