SERVEIS DE PAVIMENTS CONTINUS INDUSTRIALS​

Aquí podeu trobar més detall sobre els serveis que realitzem per a l’aplicació de paviments continus industrials. Cada indústria requereix unes propietats i característiques diferents; per això oferim una gran varietat de sistemes per cobrir les necessitats tècniques i directives de seguretat.

Pavimento continuo industrial realizado en Tavil

40 ANYS D'EXPERIÈNCIA AMB PAVIMENTS CONTINUS INDUSTRIALS​

Els nostres paviments industrials de resina epoxi compleixen amb les normes que la directiva europea i el codi tècnic de l’edificació exigeixen en relació a higiene, classificació de resistència al foc i al lliscament, per la qual cosa donen grans resistències mecàniques com a químiques i aquestes s’apliquen segons la necessitat de cada base segons el tipus sòl industrial actual.

Per a la correcta execució d’aquests paviments continus industrials de resina es requereixen productes d’altes prestacions i condicions òptimes d’aplicació.

Aquests sòls industrials necessiten una anàlisi correcta de tots els paràmetres que intervenen en el projecte d’un sòl, és a dir, duresa del suport, humitats del paviment industrial tant en profunditat com en exterior, temps d’aplicació, temperatures, etc.

Per obtenir un bon sòl industrial en primer lloc cal estudiar el suport al qual serà aplicat, i el nostre equip tècnic compleix una llarga experiència en sòls industrials i paviments continus de tota mena.