Més de 40 anys aplicant paviments industrials continus

Pavimentos industriales KONNIK

A Paviments Konnik S.A. treballem desde fa més de 40 anys en el sector industrial aplicant paviments industrials continus per tràfic intens i molt duraders.

Oferim pressupostos a mida, gratuïts i sense compromís, per adaptar-nos a les necessitats de la teva empresa i oferir el millor servei.

Pavimentos industriales KONNIK

Alguns dels nostres clients

La nostra llista de clients és extensa, ja que desprès de tants d’anys en el sector, portem un llarg recorregut i experiència. Aqui pots veure alguns d’ells.

Paviments industrials

Alguns dels nostres serveis

Sectors

Sectors industriales en els que més es necessita un paviment especialitzat

Galeria de paviments industrials realitzats

Tenim una gran galeria d’imatges on podràs veure algunes de les obres que hem realitzat. Trobaràs tot tipus de paviments, pintures, colors i sectors diferents.

Paviments industrials a mida

Ens adaptem a les teves necessitats per oferir-te el millor servei, aplicant el sistema que més s’adapti a les teves necessitats tècniques i mecàniques. Els nostres tècnics li faràn un pressupost a mida, gratis i sense compromís, per poder prendre la millor decisió per al seu paviment. La visita presencial farà que es pugui fer el pressupost més ajustat possible, i li oferirà les opcions més adients per al seu cas.

Apliquem a tota Catalunya, amb obres realitzades a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

Contacta amb nosaltres per un pressupost a mida, gratis i sense compromís!