Reparació de juntes de logístiques

La reparació de juntes logístiques se centren en la restauració i la millora de les juntes d’expansió i contracció, així com de les unions entre els diferents elements estructurals.

El nostre equip d’experts en reparacions juntes logístiques està especialitzat en abordar una varietat de problemes que poden sorgir en aquestes àrees crítiques. Des d’esquerdes i desgast fins a deformacions i deteriorament a causa de l’ús continuat, ens encarreguem d’assegurar que les juntes logístiques funcionin de manera òptima i segura.

Alhora, no només ajuden a prevenir el deteriorament addicional de les instal·lacions, sinó que també contribueixen a minimitzar els riscos d’accidents i lesions al lloc de treball. Utilitzem tècniques avançades i materials d´alta qualitat per garantir resultats duradors i una funcionalitat òptima a llarg termini.

En invertir en reparacions periòdiques i preventives de les juntes logístiques, pots optimitzar la fluïdesa de les teves operacions logístiques i evitar interrupcions costoses a la cadena de subministrament. Confia en els nostres serveis per mantenir les teves instal·lacions en les millors condicions possibles i assegurar l’èxit continu del teu negoci al competitiu món de la logística.

Reparación de juntas logísticas realizada por Paviments Konnik

Reparacions de qualitat y duraderes

Transitable al instant sense parar la producció (en menys d’una hora)

Reparació de juntes logístiques, fisures, esquerdes i forats.

Reparació de juntes de dil·latació

La reparació de juntes és necessaria per evitar problemes amb les maquinàries, ja que les vibracions i el desgast que provoca a les rodes pot generar un alt cost al cap del temps.

Les nostres reparacions de paviments continus són localitzades a la zona afectada, permetent que es pugui circular de nou en menys d’una hora desprès de l’actuació. Evitem tenir que parar la producció, així et puguis dedicar al teu negoci mentre treballem en segon pla. A més, no generem pols, ajudant a la ràpida actuació sense perdre temps en netejar la zona afectada, ni que afecti les zones del voltant.

Reparació de carrils d'alta planimetria

Ens encarreguem de corregir qualsevol irregularitat que pugui obstaculitzar la productivitat i la seguretat al teu entorn industrial. Des d’emplenar sots fins a anivellar àrees enfonsades o elevades, ens assegurem que els teus carrils estiguin en les millors condicions possibles.

La reparació de carrils d’alta planimetria és essencial per optimitzar el flux de treball dins de la nau industrial. En minimitzar el risc d’accidents i proporcionar una superfície estable i segura per a la circulació de vehicles i maquinària, no només millorem l’eficiència operativa, sinó que també garantim un entorn de treball més segur i còmode per al vostre equip.

Reparación de juntas logísticas realizada por Paviments Konnik
Reparación de juntas logísticas realizada por Paviments Konnik

Reparació de diferents tipus de formigonats

Abordem una àmplia gamma de problemes que poden sorgir a les superfícies de formigó. Això pot incloure la reparació d’esquerdes, fissures, desgast per l’ús continuat i altres danys que puguin comprometre la durabilitat i la seguretat del paviment industrial.

Aquestes reparacions no només busquen restaurar l’estètica de les superfícies, sinó també garantir-ne la resistència i funcionalitat a llarg termini. Utilitzem materials d´alta qualitat per assegurar resultats duradors i d´alt rendiment.

A més invertir en reparacions periòdiques i preventives de les teves superfícies de formigó, pots prolongar la vida útil de les instal·lacions i evitar costosos problemes estructurals en el futur.

Reparació d'esquerdes​

Una reparació de paviments continus profunda per evitar futures esquerdes, tapant tota la zona afectada i deixant-la sense fisures
 

Les reparacions d’esquerdes són per a zones on les fissures han anat creixent i arriba a ser molest per al trànsit rodat, i poden generar més problemes i costos en reparacions.

Per reparar les esquerdes correctament, fem una reparació profunda de tota la zona afectada, per evitar que surtin noves o s’estenguin en el futur. Un cop acabada la reparació, queda el paviment completament llis de nou, sense esquerdes, fissures, ni cap altre obstacle.

A més, totes les nostres reparacions de paviments es poden fer a càmeres de congelació amb temperatures negatives de fins a -30ºC. Això inclou la reparació de cambres frigorífiques, reparació de cambres de congelació i qualsevol altre tipus de paviment continu que necessiti de ser reparat.

Si voleu veure altres serveis que realitzem, no dubteu a consultar l’apartat de serveis, i per veure alguns dels sectors amb què més treballem, visiteu l’apartat de sectors.