El tractament amb silicat de liti per a terres de formigó, la seva finalitat és tractar el paviment amb una sèrie de passos, amb el que aconseguim donar una protecció als paviments nous o una nova vida als sòls envellits, donant un tractament al formigó que consisteix en un procés químic i mecànic amb Nano liti formant una capa interna, extremadament dura.

Característiques del tractament de silicat de liti

Aquest tipus de tractament, aconseguim donar una protecció i densitat a la capa superficial de rodament especialment fort.

A més, la dota d’un acabat molt impermeable que impedeix penetració de brutícia i transpirabilitat per capil·laritat. Així mateix, és resistent a l’abrasió, actua contra les eflorescències i contra l´alcalinitat .

Penetra de manera profunda al formigó bloquejant els porus des de dins. S’aconsegueix un segellat profund i permanent en tota mena de superfícies de formigó.

Avantatges del tractament de liti

L’aplicació del tractament de liti és més senzilla i a un cost més baix pel fet que no hi ha cap revestiment que calgui ser tractat, i requereix un manteniment senzill.

La llum reflecteix més, de manera que s’aconsegueix un estalvi energètic. Necessites menys llum en aquests espais per assolir la mateixa lluminositat.

Una nova vida a un formigó, per allargar la vida útil o donar una protecció extra amb un segellat impermeable.

Líder en protecció del formigó

El tractament amb silicat de liti és un producte líder en la densificació del formigó, es tracta d’un reactiu que penetra als materials de base cimentosa protegint-los, conservant-los i reforçant-los permanentment.

Les solucions amb aquest tractament de liti són ideals per obtenir terres de brillantor més alt, impermeables, i amb més durabilitat en totes aquelles superfícies que requereixen més rendiment, i deixant les superfícies lliures de pols i de fàcil neteja.

S’utilitzen i són aplicats en nombrosos sectors, ja siguin magatzems, pàrquings, naus logístiques, plantes industrials, magatzems, concessionaris per a cotxes, empreses de transport, etc.

Resistència al lliscament Classe 2, segons s’estableix al CTE-DB-SUA.