La rehabilitació de naus industrials consisteix a reparar, sanejar i rehabilitar naus industrials tractant tots els aspectes de les mateixes.

NOU ÚS A UNA NAVE INDUSTRIAL

Rehabilitació de naus industrials per donar un nou us a una nau industrial ja construïda. Això permet cambiar les propietats tècniques del paviment per adaptar-se a noves necessitats, ja sigui en zones concretes o tot el paviment sencer.

¿QUÉ INCLOU LA REHABILITACIÓ DE NAUS INDUSTRIALS?

La rehabilitació de naus industrials de Paviments Konnik pot inclou-re:

  • Reparació del paviment, amb reparació en els llocs afectats
  • En cas de grans desperfectes, una nova capa per crear un nou paviment a tota la superfície de la nau industrial
  • Pintat de parets interiors i exteriors
  • Pintat de panells i sostres
  • Pintat d’estructures metàl·liques amb protecció anticorrosiva i anti-incendis

REPARACIÓ DE PAVIMENTS

Reparem el paviment ja sigui reparant forats, o bé aplicant una nova capa a tot el paviment per donar-li una nova vida, més resistència i neteja.

Fem una reparació duradora i resistent, que suporta un trànsit rodat intens i fins i tot temperatures negatives de -30ºC.

PINTAT DE PAVIMENTS

Pintura industrial per al paviment per donar-li una nova vida i tenir un acabat net i polit. Ens adeqüem a diferents zones, apliquem un antilliscant segons la necessitat, i ens encarreguem de la reparació, recuperació i manteniments.

Comptem amb una àmplia gamma de propostes i amb la millor tecnologia per a la preparació dels diferents tipus de suports.

PINTAT D’ESTRUCTURES

Les naus industrials poden ser molt diverses, però totes tenen elements metàl·lics que necessiten una protecció especial anticorrosiva per protegir-se del pas del temps.

La pintura anticorrosiva és una base o primera capa d’imprimació de pintura que cal aplicar en cossos d’acer i altres metalls.

La seva funció principal és protegir l’acer i altres metalls com el ferro, i per això no només s’adhereix a la superfície, sinó que procura reaccionar químicament amb la superfície metàl·lica amb què pren contacte per modificar-la i compenetrar-se químicament.

PINTAT DE PARETS INTERIORS I EXTERIORS

Els entorns industrials també inclouen les parets, els sostres i altres superfícies que necessiten protecció.

La pintura plàstica permet protegir-los, alhora que té un acabat net i decoratiu. Amb tots els colors de la nostra carta ral per triar, podeu aconseguir ambdues coses per deixar el seu entorn industrial en perfecte acabat.

Contacta amb nosaltres per a un pressupost gratuït, sense compromís i a mida segons les teves necessitats. Ens encarreguem de tot el procés de rehabilitació per evitar l’aturat de producció al mínim possible i un resultat impecable.