Terres continus de resina

Els terres de resina són recobriments continus, no necessiten juntes i les propietats serveixen per a un gran conjunt d’indústries diferents. A més, permeten un acabat de mitja canya que protegeix els límits del paviment al contacte amb la paret, evitant racons on es pugui desgastar, acumular brutícia i prevenir el filtratge d’humitats.

Gran resistència i durabilitat

Compten amb una gran resistència als productes químics més comuns, que es fan servir en una gran varietat d’indústries i entorns. A més, tenen una gran resistència al trànsit rodat intens.

Gran variedat de productes

Hi ha una gran varietat de tipus de terres de resina, per adaptar de la millor manera el paviment a les necessitats de l’entorn. Hi ha diferents tipus d’acabats, grau antilliscant, cristal·litzats i antipols.

La nostra recomanació és sempre consultar amb el nostre equip tècnic perquè puguem trobar el millor producte perquè s’adapti a les necessitats de la vostra empresa, aconseguint així els millors resultats.

Més fàcil i ràpids d’aplicar

Els sistemes daplicació dels terres de resina són més ràpids i fàcils daplicar. Alguns fins i tot, són d’assecat ràpid, cosa que permet tant realitzar un sòl nou o una reparació de manera ràpida i eficient.

Reparació senzilla i ràpida

Atès que els terres de resina són paviments continus, la reparació se simplifica i evita haver de pensar en les reparacions de juntes de dilatació. Això permet que les reparacions siguin més senzilles i ràpides, amb un resultat perfecte.

Fàcil neteja

Ja que els terres de resina no tenen juntes, permet una neteja més fàcil i evita que es creïn racons on s’acumuli la brutícia o els gèrmens.

Impermeable

Evita filtracions, alhora que és antilliscant. Això produeix una vida útil més gran al terra, protegeix l’estrucura i l’entorn.

Recobriment lleuger

Aquests sòls de resina són recobriments lleugers, que eviten augmentar el pes de l’estructura, i són extremadament útils tant en plantes baixes com en pisos superiors.

Acabat decoratiu

A l’hora de triar un color per a un terra de resina, hi ha una gran varietat entre la qual triar. Això permet tenir un acabat decoratiu i professional, alhora que permet gaudir de tots els avantatges de les propietats.

Senyalització

Moltes indústries, a més a més d’un paviment resistent, necessiten senyalització. Els terres de resina permeten una senyalització per poder delimitar zones, pintar línies, símbols i qualsevol altra necessitat, amb una gran varietat de colors de la carta RAL.